ΕνότητεςΣχολιασμός ρούχων

Το πρώτο μέρος της εκπομπής είναι ο λεγόμενος σχολιασμός ρούχων.Ο Νίκος, η Μαρία, η Κατερίνα και ο Γιώργος καλούνται καθημερινά να σχολιάσουν τι φορέθηκε στις εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης και ενίοτε και σε ξένα κανάλια.Σχολιάζουν φυσικά με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ενώ ο καθένας τους έχει πια την δική του αγαπημένη παρουσία να υποστηρίζει.Με χιούμορ, συμφωνίες και  διαφωνίες δίνουν τις δικές τους υποψηφιότητες για τον πιο καλοντυμένο που γίνεται άμεσα υποψήφιος για την "Λαμέ γόβα" και τον πιο κακοντυμένο που γίνεται υποψήφιος για το "Λαδί πασούμι" όπου κάθε Παρασκευή γίνεται και η απονομή απο τον Νίκο Μουτσινά.Ασκαρδαμυκτί
Ελληνικό επίρρημα που σημαίνει ευθύ βλέμμα χωρίς να ανοιγοκλείνεις τα βλέφαρα. 
 Ο Γιώργος Δάσκαλος λοιπόν είχε την ιδέα να υποβάλλει στον Νίκο και στην Μαρία δοκιμασίες που μας διασκεδάζουν και ονόμασε αυτή την ενότητα της εκπομπής : ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ.
Ξεκινάει αυτή η ενότητα με τα παιδιά να παρακολουθούν ένα βίντεο μικρής διάρκειας όπου στο τέλος του θα ερωτηθούν απο τον Γιώργο για διάφορα στιγμιότυπα του.
Υπάρχουν βέβαια και οι ανάλογες βοήθειες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όπως CONTROL RULES , ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ και ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ! 
Παρακολουθείστε το και θα δείτε ότι θα γίνεται κι εσείς οι ίδιοι πιο παρατηρητικοί απο ποτέ.... Χρυσή τηλεόραση 

Ίσως η πιο αγαπημένη ενότητα της εκπομπής κατά τα λεγόμενα του κοινού.
Ο Νίκος Μουτσινάς με το αστείρευτο χιούμορ του, τις γκριμάτσες του και φυσικά τις έξυπνες ατάκες του περνάει απο "κόσκινο" στιγμιότυπα των καθημερινών εκπομπών της Ελληνικής τηλεόρασης.
Επέξηγει απο την δική του πτική γωνία πως βλέπει το κάθε απόσπασμα και δίνει απλόχερα άφθονο γέλιο...
Προς το τέλος της ενότητας εμφανίζεται το γλυκό μας κορίτσι Ειρήνη Γκανιάτσου που έχει επιλέξει κατά τη δική της γνώμη το πιο αξιόλογο στιγμιότυπο.Το προτείνει στον Νίκο να το σχολιάσει και εάν κρίνει ο Νίκος ότι "αξίζει"της απονέμει την μινιατούρα της Χρυσής τηλεόρασης...Άν όχι δυστυχώς η Ειρήνη θα συνεχίζει να παλέυει να την κερδίσει καθώς ο Νίκος θα έχει βραβεύσει κάποιο άλλο απόσπασμα!

 

Η ώρα του παιδιού 

To Top 7 αποτελεί την τελευταία ενότητα της εκπομπής.Την παρουσίαση της έχει
αναλάβει η Μαρία ενώ διαγωνίζονται ο Νίκος, η Κατερίνα και ο Γιώργος.Τον δικό του ρόλο έχει και ο Γιάννης αλλά βεβαίως και το ‘κοντρόλ’.
Στο Top 7 τα παιδιά καλούνται να βρούν τον τίτλο ενός τραγουδιού με διαφορετική θεματολογία σε κάθε εκπομπή.
Ο ρόλος της Μαρίας είναι να τους βοηθάει περιγράφοντας τους το τραγούδι, είτε δίνοντας τους κάποια στοιχεία όπως τους δημιουργούς, είτε δημιουργώντας μια ιστορία στην οποία αναγκάζονται να κλείσουν τα μάτια και να φανταστούν.
Στην φετινή σεζόν έχει προστεθεί και η παντομίμα με την οποία η Μαρία προσπαθεί με κινήσεις και χωρίς να μιλάει να περιγράψει στα παιδιά το κομμάτι που μόνο αυτή και οι τηλεθεατές ακούν καθώς οι διαγωνιζόμενοι είναι αναγκασμένοι να φοράνε ακουστικά και να ακούν ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι το οποίο φυσικά τους αποσπά την προσοχή και μας προσφέρει ένα ανεπανάληπτο θέαμα.
Κατά τη διάρκεια του top 7 ακούγεται το τραγούδι "Turkish Dance Greek to Rave Mix".
Έτσι λοιπόν καθιερώθηκε ο "χορός της Μαρίας" και χορεύεται και ακούγεται ΠΑΝΤΟΥ!!!!