Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Γιατί τους αγαπάμε;;;

Πριν 3 χρόνια δημιουργήθηκε μια εκπομπή στην Ελληνική τηλεόραση για την μεσημεριανή ώρα του Alpha tv.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η συγκεκριμένη εκπομπή "ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ"  θα γινόταν η αγαπημένη συνήθεια μας κάθε μεσημέρι στις 4:00.

Φέτος όλοι λένε ότι η εκπομπή είναι στα καλύτερα της και φυσικά αυτό φαίνεται απο την τηλεθέαση, ναι είναι στα καλύτερα της πραγματικά!
Ο Νίκος Μουτσινάς με το απίστευτο και εύστοχο χιούμορ του δίνει "ρεσιτάλ" σχολιάζοντας ρούχα επωνύμων και αποσπάσματα άλλων εκπομπών.
Η Μαρία Ηλιάκη το "μανάρι" πια της Ελληνικής tv μας φτιάχνει τη διάθεση βλέποντας την να χορεύει τον χορό της και το συγκεκριμένο τραγούδι που έχει γίνει πια μόδα παντού!
Η Κατερίνα Καινούργιου με το νάζι της φέτος κάνει "παιχνίδι" με τον Νίκο Μουτσινά και τα πειράγματα του.
Ο Γιώργος Δάσκαλος ενεργό πια μέλος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής μας κάνει να έχουμε γίνει όλοι πιο παρατηρητικοί με την "Ασκαρδαμυκτί" του και να γελάμε αφάνταστα όταν βάζει τα παιδιά να περνούν διάφορες δοκιμασίες.
Αυτά λοιπόν τα παιδιά είναι τα "δικά¨μας παιδιά που κάθε μεσημέρι μπαίνουν στο σπίτι μας και μας κάνουν να ξεχνάμε τα προβλήματα της δύσκολης πια καθημερινότητας μας.
Γι"αυτό λοιπόν μην ξεχνάτε "ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ" καθημερινά στον Alpha στις 4:00 και οι τέσσερις...

2 σχόλια:

  1. iste iperoxoi oloi sas......sas apolamvanw kathe mera!!!!keep ROCKING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta spate xoris plk stin arxi tin 1 xronia leo eda3i kati sini9ismeno meta parakolou9isa tin ekpompi 2 3 fores ki arxise na m areis ki apo tote den sas xano pote ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή